OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Nærbilde av elevarbeid på veggen i kantina

Velkommen til skolestart. Vi gleder oss til å møte dere. Her finner dere litt informasjon før skolestart.

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Eksotisk plante på veranda på en Thailandsk øy med strand

Her får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien.

Ikke utfylt vitnemål og kompetansebevis

Alle elever, lærlinger, praksisbrevkandidater, lærekandidater, privatister og praksiskandidater, har klagerett.

Dronning Sonja ankommer skolen

I dag fikk vi besøk av Dronning Sonja som kom for å overrekke Dronning Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2021 til oss.

Oppdatert 4. november 2021:

Unntak i fraværsreglene ut skoleåret:

Regjeringen gjeninnfører unntaket fra fraværsreglene ut skoleåret - med tilbakevirkende kraft fra og med 11. oktober 2021:

________________________________

En enstemmig jury kåret oss på Sandnessjøen videregående skole i Nordland som vinner av Dronning Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2021. Dette ble offentliggjort under en audiens med juryen på Slottet torsdag 30. september og vi gleder oss til å motta prisen 2. desember.

Utsmykning i gulvet på skolen

Sandnessjøen videregående skole er av Statsforvalteren nominert som Nordlands kandidat til Dronning Sonjas skolepris 2021.

Våren er her og vi aktiviserer elevene våre.

Vi er nå miljøfyrtårnsertifisert.