OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Janne Gundersen holder foredrag

I anledning verdensdagen for psykisk helse har vi skolen hatt besøk fra organisasjonen LEVE som holdt foredrag for alle elevene.

Her finner du en oppsummering av fellesinformasjonen som ble gitt på møte for foresatte.

Solsikke Heliantus anuus

Vi gir deg en mulighet til å bli kjent med klubber, lag og foreninger i kommunen, onsdag 21. fra klokken 16.00-18.30

rødt høstblad av rogn

Elev -og lærlingetjenesten v/SVS inviterer alle hybelboere til hybelkurs mandag 19.09 fra kl. 15.00 – 17.30.

Velkommen til møte ved Sandnessjøen videregående skole tirsdag 20.september kl. 18.00 – 20.00.

Nærbilde av elevarbeid på veggen i kantina

Velkommen til skolestart. Vi gleder oss til å møte dere. Her finner dere litt informasjon før skolestart.

Eksotisk plante på veranda på en Thailandsk øy med strand

Her får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien.

Ikke utfylt vitnemål og kompetansebevis

Alle elever, lærlinger, praksisbrevkandidater, lærekandidater, privatister og praksiskandidater, har klagerett.

Dronning Sonja ankommer skolen

I dag fikk vi besøk av Dronning Sonja som kom for å overrekke Dronning Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2021 til oss.