OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Oppdatert 4. november 2021:

Unntak i fraværsreglene ut skoleåret:

Regjeringen gjeninnfører unntaket fra fraværsreglene ut skoleåret - med tilbakevirkende kraft fra og med 11. oktober 2021:

________________________________

En enstemmig jury kåret oss på Sandnessjøen videregående skole i Nordland som vinner av Dronning Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2021. Dette ble offentliggjort under en audiens med juryen på Slottet torsdag 30. september og vi gleder oss til å motta prisen 2. desember.

Utsmykning i gulvet på skolen

Sandnessjøen videregående skole er av Statsforvalteren nominert som Nordlands kandidat til Dronning Sonjas skolepris 2021.

Portrettbilde av Arne Tømmervold

Mitt navn er Arne, og jeg er ny rektor på Sandnessjøen videregående skole fra juni 2021. Velkommen til både nye og tidligere elever fra skolestart, mandag 23. august!

Skolens inngangsparti

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Foreløpig er ingen ansatte tatt ut i streik ved Sandnessjøen videregående skole

Våren er her og vi aktiviserer elevene våre.

Vi er nå miljøfyrtårnsertifisert.