OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Miljøtjenesten

Miljøarbeider Ken jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Du finner han i 3. etasje, i sørenden av gangen som følger Novikveien på rom 349. 

Hva gjør miljøarbeideren?

Ken jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør han ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Ken veileder elevene i elevrådsarbeidet og sørger for at elevtillitsvalgte får innføring i organisasjonsarbeid. Han er skolens elevrådskontakt 

Hva kan jeg snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Ken har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med han.

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, kan Ken gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan jeg kontakte han?

Kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Ken er tilgjengelig mandag–fredag fra 08.00-15-30.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Se også

Mer informasjon

Ken Pettersen
Miljøterapeut
E-post
Telefon 75 65 33 20
Mobil 917 13 351