OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Påsketurnering 2023

Står påsketurnering 2023 i bildet med gul og hvit bakgrunn - Klikk for stort bildeEt bilde med tekst påsketurnering 2023 med gul og hvit bakgrunn Mikael, ved bruk av programmet Photoshop

 

 

Nå fyrer vi i gang årets påsketurnering i volleyball i Sandnessjøen 31.03.2023

Volleyball regnes for å være verdens største idrett. Ballspillet har 6 spillere på hvert lag, banen er delt i to med nett som spillerne spiller ballen frem og tilbake.

Turneringen starter klokken: 09:00 i stamneshallen

Det blir åpen kantine med servering av mat og drikke. Vi har kontaktet media og håper noen av disse kommer for å ta bilde, lage artikkel og eventuelt ta intervju av vinnerlaget. Rundt 30 lag som deltar samt dommere, skolen kommer til å ta bilder og lage et album av turneringen. 

Påskekylling som har funnet et påskeegg - Klikk for stort bildeBilde viser en påskekylling som har funnet et påskeegg farget i gult med hvit bakgrunn Mikael, ved bruk av programmet Paint

 

Bildet nedenfor er et kart som viser hvor arrangementet skal være. Adressen er Novikveien 47, 8800 Sandnessjøen  i stamneshallen.