OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Dronningen kom på besøk

Dronning Sonja ankommer skolen - Klikk for stort bildeDronning Sonja ankommer skolen Ann-Kristin Strande Tømmervik I dag fikk vi besøk av Dronning Sonja som kom for å overrekke Dronning Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2021 til oss.

Det var en forventningsfull og spent forsamling som sto oppstilt utenfor skolen i formiddag for å ta i mot Dronningen. Mange forberedelser har blitt gjort av både elever og ansatte for at dronningen skulle få et fint besøk. 

Dronningen fikk først en liten omvisning på skolen ledet av rektor og elevrådsleder. Hun fikk besøkt YSK klassen og ambulansefag, og fikk også hilse på MOT coacher og unge motivatører. Elevene var som vanlig flinke, og Dronningen fulgte nøye med på både demonstrasjoner og presentasjoner. Det var en smilende og engasjert Dronning som stilte oppfølgingsspørsmål og viste stor lokalkunnskap. 

Selve overrekkelsen av prisen foregikk i Stamneshallen for at alle elever og ansatte skulle få mulighet til å være til stede. Vi kan alle være enige om at Stamneshallen har aldri sett bedre ut og elevene har aldri vært et mer lydhørt publikum. Så ble vi stole igjen. 

Vi fikk mange gode ord om jobben vi til daglig gjør og det skal vi fortsette med. Til beste for våre elever.